Oprez, na Putu Petrića netko truje pse, vlasnica retrivera: “Moj pas je jedva preživio”

Nakon što se prije desetak dana upozoravalo na otrov za pse na Bilom Brigu, upozorenje vrijedi i za područje Puta Petrića, gdje, kako nam kaže čitateljica apelirajući ovim putem na vlasnike psa da budu na oprezu, nepoznati počinitelj učestalo baca otrov za životinje.

– Ne znam kome da se obratim i pošaljem informaciju jer od nekih prijava policiji ili slično, nema rezultata. Pošto ne mogu ništa drugo nego obavijestiti da nepoznati počinitelj učestalo baca otrov za životinje na području Petrića. Meni se u zadnja tri mjeseca retriver otrovao i uspjela sam ga spasiti brzom intervencijom kod veterinara.
Nepoznata osoba konstantno baca komade hrane umočene u pužomor. Prijavljeno je sve policiji, ali ne mogu ništa protiv ‘nepoznatog počinitelja’ jer nisu nikog uhvatili na djelu.
Najviše što mogu je da se bar proširi informacija da se ne dogodi trovanje drugih kućnih ljubimaca te da vlasnici pripaze. Osim toga, u parku bude i dosta djece gdje zbog trovanja leže lešine od ptica i mačaka lutalica.”, požalila se čitateljica. Ukoliko naiđete na ovakav sadržaj, umotajte ga u vrećicu i bacite u smeće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...