Pogledajte video; Zgrada stare Tehničke škole predstavlja opasnost, raspada se, a krov je prekriven azbestom

Na Poluotoku, u samom centru grada već godinama stoji napuštena zgrada poznatija kao stara Tehnička Škola. Sam objekt već dugo vremena predstavlja opasnost po naše građane jer je u fazi raspadanja, što je i vidljivo iz priloženog videa i slike na kojem se jasno vidi urušeni krov, stoji u priopćenju Mjesnog Ogranka Poluotok SDP-a Zadar.

– Zgrada ne samo da prijeti urušavanjem raznih dijelova, već je i dio krova pokriven otrovnim azbestom koji još nije uklonjen te je objekt samim time opasan i po zdravlje ljudi. Uz sve već nabrojano, zgrada nikako ne priliči jednom turističkom centru grada kao što je Zadar i sramota je da lokalna vlast već godinama ne radi ništa po tom pitanju.

S obzirom da su vrata Mjesnog Odbora Poluotok zatvorena te kao takav uopće ne funkcionira niti se sastaje, stanovnici Poluotoka se nemaju kome obratiti te sam kao član istog ovim putem dužan ukazivati na sve probleme stanovnika s Poluotoka. Pozivam gradsku vlast da raspusti Mjesni odbor Poluotok s obzirom da se od 2014. do 2017. godine sastao samo jednom, što je ispod svake razine djelovanja bilo kakve organizacije, kaže Daniel Radeta, član SDP-a u vijeću  Mjesnog Odbora Poluotok.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...