Povratak hit predstave 5žena na pozornicu Arsenala

Vaša omiljena predstava stiže 27.01.2017. u Arsenal!

Zbog iznimne zainteresiranosti i rasprodanih predstava u oba termina, za vas smo pripremili povratak hit predstave 5žena.com na pozornicu Arsenala.

Nakon premijera u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća ljudi, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.

Domaća verzija ovog kazališnog hita nastala je u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh. Tijekom dvije godine predstava je igrana više od 80 puta, uvijek pred rasprodanim gledalištem.

Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa.

Ansambl predstave, sastavljen od pet istaknutih glumica domaće kazališne i filmske scene: Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić, garancijom je dobre kazališne zabave koja se ne propušta!

Predstava se igra u dva termina, u 18.00h, i u 20.00h.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...