Pronađi se ponedjeljkom ili srijedom na našoj dnevnoj galeriji i osvoji poklon paket Maraske

Antena Zadar i Maraska d.d. Zadar od sutra vas daruju – i to dva puta tjedno; sve što trebate je pronaći sebe na našoj galeriji ponedjeljkom ili srijedom i poklon paket je tvoj.

Dakako, ako ti nisi na fotografiji koja je posebno označena već tvoj prijatelj, prijateljica, susjed, majka, otac, baka, susjeda – javi im, jer vjerujemo da će i tebi dati da se zasladiš proizvodima Maraske d.d. Zadar.

Kako izgleda fotografija koja je dobitna, odnosno kako prepoznati osobu koja je dobitnik? Dovoljno je pogledati naše galerije u ponedjeljak i srijedu i pronaći vidno označenu osobu s natpisom “Ako si ovo ti, darujemo te s Maraskinim poklon paketom”, baš kao što je to vidljivo na naslovnoj fotografiji ove objave.

E sad, ovo nije sve, jer baš kao i svako nagradno darivanje, postoji “kvaka”. A ona je da se osoba s fotografije u roku od 24 sata od objave galerije mora nazvati broj 023/777-888 i ostaviti svoje podatke.

Sretno!

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...