Provaljeno u četiri trgovine i kiosk, ukradene cigarete, alkohol i novac

U noći sa srijede na četvrtak, u Poljica Brigu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva i otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu 39-godišnjaka i otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, u Vukšiću, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva i otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći sa subote na nedjelju, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu trgovačkog društva i otuđio motorne pile vrijedne više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U noći sa subote na nedjelju, u Ljupču, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva i otuđio cigarete i alkoholna pića, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...