Bogat sportski program u ŠC Višnjik ovog vikenda; Futsal, odbojka, košarka i daljinsko plivanje

Ovog vikenda očekuje vas bogat i raznolik sportski program u ŠC Višnjik, večeras, u petak na rasporedu su dva susreta futsala, u 17:30 revijalna utakmica između ekipa Super Chicks i ŽMNK Mirlović Zagore, a u 19:00 sati drugi prijateljski ogled između Hrvatske i Italije.
U subotu u 17:00 sati u 11. kolu 1. lige za seniorke susreću se OK Zadar i ŽOK Azena Velika Gorica. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani broj 4., u istoj dvorani s početkom u 19:00 sati utakmicu 11. kola prve lige odigrati će i odbojkaši Zadra koji dočekuju OK Kitro Varaždin.
Nedjelja je rezervirana za košarku, već u 11:00 sati nastupaju KK Voštarnica i KK ABC u sklopu natjecanja županijske košarkaške lige za mlađe kadete. Susret se igra u pomoćnoj dvorani 3. U 15:00 sati susreću se juniori KK Zadar i KK Voštarnica, također u dvorani 3. Također u 15:00 sati, ali u dvorani broj 2, u sklopu natjecanja Dalmatinske košarkaške lige za kadetkinje snage će odmjeriti domaćin ŽKK Zadar i ŽKK Ragusa iz Dubrovnika.
U nedjelju u 17:00 sati odigrati će se i utakmica 20. kola ABA lige u kojoj KK Zadar dočekuje KK Krku. Ulaznice za utakmicu možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati na dan utakmice.
Zatvoreno plivalište Višnjik u nedjelju će u 18:30 sati biti domaćin 4. kola Donat kupa, natjecanja lige daljinskog plivanja koje organizira KDP Donat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...