jednoglasno

Senad Salihović izabran za predsjednika Podružnice HSP AS Biograd

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Tijekom višednevne radne posjete Dalmaciji vodstva HSP AS na čelu sa glavnim tajnikom Perom Ćorićem i predsjednikom stranke Hrvojem Niče mag. oec. održan je i Izborni zbor HSP AS za gradsku Podružnicu Biograd u Zadarskoj županiji. Povodom blagdana Sv. Stošije nebeske zaštitnice Biograda i Dana grada Biograda stranački dužnosnici nazočili su službenom protokolu dana 13.01.2017. Istoga dana s početkom u 17,00 sati u dvorani biogradske gradske vijećnice održan je Izborni zbor.
Za predsjednika jednoglasno je izabran MSc Senad Salihović magistar agronomije iz Biograda kao i sva Statutom predviđena tijela. Magistrirao je lovstvo i ribarstvo u Zagrebu, a iz njegove biografije ističemo da je jedan od utemeljitelja Udruge navijača Hajduka „Torcida iz Biograda“ gdje je bio višegodišnji dopredsjednik Udruge. Dijete je poginulog hrvatskog branitelja i bojovnika HV-a i HVO-a. Njegov pokojni otac Hajrudin Salihović bio je bojnik Hrvatske vojske po činu i pripadnik legendarne brigade HVO-a iz Uskoplja, a što čini nas pravaše posebno ponosnim, „Dr. Ante Starčević“.
Zboru su nazočili stranački dužnosnici s područja zadarske županije, član Predsjedništva stranke Vlado Kovačević, zamjenik glavnog tajnika i predsjednik zadarske Podružnice Mate Lukić te predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije i član Predsjedništva stranke Dalibor Barešić.
Zbor je vodio i uvodnim izlaganjem otvorio glavni tajnik stranke Pero Ćorić čestitajući velikom broju mladih stranačkih izaslanika na političkom kuražu da su odlučili kroz HSP AS i politiku pokušati promjeniti u Biogradu i Zadarskoj županiji stvari na bolje.
Završno obraćanje imao je predsjednik stranke Hrvoje Niče.

„Izuzetno sam iznenađen pristupanjem velikog broja mladih i obrazovanih članova diljem RH u naše redove što je posebice vidljivo ovdje u Biogradu. Unatoč jalovom zazivanju mnogih da je naš program arhaičan, vi ste dokaz da je tomu suprotno i da pravaši 21. stoljeća opstaju i žive kroz HSP AS.“, rekao je na kraju svog govora Hrvoje Niče.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar