Senad Salihović izabran za predsjednika Podružnice HSP AS Biograd

Tijekom višednevne radne posjete Dalmaciji vodstva HSP AS na čelu sa glavnim tajnikom Perom Ćorićem i predsjednikom stranke Hrvojem Niče mag. oec. održan je i Izborni zbor HSP AS za gradsku Podružnicu Biograd u Zadarskoj županiji. Povodom blagdana Sv. Stošije nebeske zaštitnice Biograda i Dana grada Biograda stranački dužnosnici nazočili su službenom protokolu dana 13.01.2017. Istoga dana s početkom u 17,00 sati u dvorani biogradske gradske vijećnice održan je Izborni zbor.
Za predsjednika jednoglasno je izabran MSc Senad Salihović magistar agronomije iz Biograda kao i sva Statutom predviđena tijela. Magistrirao je lovstvo i ribarstvo u Zagrebu, a iz njegove biografije ističemo da je jedan od utemeljitelja Udruge navijača Hajduka „Torcida iz Biograda“ gdje je bio višegodišnji dopredsjednik Udruge. Dijete je poginulog hrvatskog branitelja i bojovnika HV-a i HVO-a. Njegov pokojni otac Hajrudin Salihović bio je bojnik Hrvatske vojske po činu i pripadnik legendarne brigade HVO-a iz Uskoplja, a što čini nas pravaše posebno ponosnim, „Dr. Ante Starčević“.
Zboru su nazočili stranački dužnosnici s područja zadarske županije, član Predsjedništva stranke Vlado Kovačević, zamjenik glavnog tajnika i predsjednik zadarske Podružnice Mate Lukić te predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije i član Predsjedništva stranke Dalibor Barešić.
Zbor je vodio i uvodnim izlaganjem otvorio glavni tajnik stranke Pero Ćorić čestitajući velikom broju mladih stranačkih izaslanika na političkom kuražu da su odlučili kroz HSP AS i politiku pokušati promjeniti u Biogradu i Zadarskoj županiji stvari na bolje.
Završno obraćanje imao je predsjednik stranke Hrvoje Niče.

„Izuzetno sam iznenađen pristupanjem velikog broja mladih i obrazovanih članova diljem RH u naše redove što je posebice vidljivo ovdje u Biogradu. Unatoč jalovom zazivanju mnogih da je naš program arhaičan, vi ste dokaz da je tomu suprotno i da pravaši 21. stoljeća opstaju i žive kroz HSP AS.“, rekao je na kraju svog govora Hrvoje Niče.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...