Sjajni Vrsaljko pokazao Diegu Simeoneu da je bio u krivu!

Naš 24-godišnji desni bek dugo je morao strpljivo čekati priliku, no ona je konačno došla. Čini se da će Šime Vrsaljko u 2017. godini ipak postati važan kotačić igre Atletica koji je ovog utorka s njim u sastavu u osmini finala Kupa kralja glatko pobijedio Las Palmas u gostima 2:0, piše Tportal.hr.

Hrvatski reprezentativac odigrao je odličnu utakmicu i sudjelovao kod oba pogotka, a posebno je impresivno bilo njegovo ubacivanje kod drugog koje je prethodilo asistenciji Kokea i pogotku Griezmanna.

Sada Diego Simeone mora priznati da je bio u krivu što ga je toliko dugo držao na klupi, jer radi se o zaista odličnom igraču koji nije slučajno doveden iz Sassuola za 15 milijuna eura.
Argentinac je u ovoj utakmici napravio kompromis i gurnuo svog miljenika Juanfrana prema naprijed na desnoj strani, dok je Vrsaljko igrao svoju standardnu poziciju. Najavio je strateg Atletica takvu igru, ali i da neće uvijek moći forsirati tu taktiku pa ostaje nakon Las Palmasa otvoreno pitanje: tko sada ima prednost na desnom boku, Vrsaljko ili Juanfran? Nadajmo se da će Šime postati prva opcija, kakva god taktika Atletica bila…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...