Skroće: “Da li naše okruženje želi strateškog partnera, novog vlasnika KK Zadra?”

Na konferenciju uoči odlaska momčadi Zadra na gostovanje kod Mega Leksa došao je i direktor kluba Boris Skroće.

Neizbježna su bila pitanja o financijskoj situaciji i stanju u klubu.

Financijska situacija je takva kakva jest i teško je pronaći sponzora pa se ovim putem zahvaljujem svim sponzorima, kako privatnim tvrtkama, tako i Gradu Zadru, koji nas potpomažu u ovim teškim vremenima, kazao je te pozvao sve one koji su u prilici pomoći na bilo koji način da se obrate, jer klub je spreman na razgovor.

Moram zahvaliti i našim navijačima koji nas prate u velikom broju, što dokazuje podatak da smo poslije Crvene Zvezde i Partizana treća najgledanija momčad ABA Lige. Zahvaljujem i onim navijačima koji se ne slažu s nama i to manifestiraju na način na koji apsolutno imaju pravo i mi ćemo to poštivati. Međutim, vjerujem da dijelimo ljubav prema Klubu i da će to prevladati nesuglasice. Ne bih volio da se bilo kakva politička opcija, a budući da su izbori pred vratima to nije isključeno, infiltrira u navijačke redove jer bilo bi dobro da sport ostane sportašima, politika političarima, a navijanje navijačima, zahvalio je Skroće navijačima koji su u zadnje vrijeme nisu pretjerano skloni, a odgovorio je i na pitanje o mogućem ulasku novog vlasnika. 

Ne mogu reći niti da ima niti da nema novosti. Prije svega moramo biti na čisto da li okruženje želi strateškog partnera, odnosno novog vlasnika. Ja mislim da će uskoro doći vrijeme kad će to postati neminovnost jer pitanje je koliko će promjene unutar zakonskih okvira omogućavati lokalnoj samoupravi sponzoriranje klubova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...