Smak svijeta je blizu; Misteriozni planet Zemlju će krajem 2017. godine pretvoriti u prah?!

Ako je suditi prema teoretičarima specijaliziranim za smak svijeta i majanska proročanstva, zemlju bi mogla zadesiti zla sudba nakon što se misteriozno svemirsko tijelo – binarna opozicija našeg Sunca – zabije u naš planet.

David Maede, autor knjige ‘Planet X – dolazak 2017.’, vjeruje kako će golema zvijezda smrti, koja sa sobom donosi planet Nibiru, izbrisati Zemlju u listopadu ove godine.

Tvrdi kako je planet teško uočiti zbog kuta u kojem se približava zemlji, ali kako je njegov dolazak neminovan. U svojoj knjizi taj je scenarij potkrijepio s mnogim znanstvenim i astronomskim dokazima, iako čitatelji upozoravaju kako nakon prvih 40-ak stranica Maede postaje pretjerano religiozan i apokalipsu objašnjava rečenicom: Bog je tako rekao u Bibliji.

Poduzetnik Robert Vicino, za Daily Mail je rekao kako bi proročanstvo moglo biti točno i otkriva kako se svjetske elite već odavno pripremaju za kraj.

– Nema sumnje da (Nibiru) dolazi. Bit će to epskih razmjera, ravno iz Biblije’.

Vicino je vlasnik tvrtke koja gradi podzemne bunkere koji bi trebali zaštiti ljudski život od posljedica razornih sudara na površini Zemlje.

Ipak, znanstvena zajednica nije uvjerena u postojanje planeta Nibiru, kojeg Nasa nikada nije pronašla na karti svemira. Osim toga, Nibiru je spomenut već 2012. godine kada je, u sklopu majanskog proročanstva, zemlju trebala pogoditi apokalipsa, i nakon toga 2015. godine, kada je smak svijeta u prosincu također trebao izbrisati ljudsku vrstu, prenosi Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...