Šuška se šuška; Stipe Miočić i Dos Santos u borbi za naslov

Brazilski majstor slobodne borbe Junior Dos Santos već neko vrijeme uspješno ‘izbjegava’ nastup. Naravno, ne svojom voljom. Da se pita sjajnog Brazilca već sutra bi kročio u oktogon. No, UFC ima drugačije planove i nakon što mu je odgođena borba s Nizozemcem Stefanom Struveom pojavila se nova informacija, piše  24.hr.

Renomirani brazilski portal Combate izašao je sa senzacionalnom viješću da će miljenik hrvatske publike Dos Santos napasti naslov našeg Stipe Miočića, koji je, također, već neko vrijeme izvan akcije. Borba bi se trebala održati u sklopu priredbe UFC 211 u Dallasu 13. svibnja.

Fight Card priredbe u Dallasu će se tek početi popunjavati, ali ako je suditi prema dostupnim informacijama prva borba će biti i najveća. Stipe bi tako dobio priliku za revanš u obrani naslova, jedini poraz u zadnjih osam mečeva pretrpio je upravo protiv Dos Santosa. Bilo je to 2014. godine, a Miočić je tijesno poražen.

Pošto je otpala borba Caina Velasqueza i Fabricija Werduma, ‘Vai Cavalo’ je odbio ući u kavez s Dos Santosom, lako je moguće da ćemo upravo ovu borbu gledati kao main event na priredbi u Dallasu. Valja spomenuti da se ‘Cigano’ nije borio od travnja 2016. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...