Vedran Uranija pridružuje se Starčevićancima!

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević “ugrabila” je novo pojačanje u vidu sindikalista i borca za prava radnika Vedrana Uranije. To nam je potvdio u telefonskom razgovoru predsjednik zadarskog HSP-a AS Mate Lukić.

Kao osoba poznata po borbi za prava radnika, Vedran Uranija vrijedan je dobitak HSP-u Ante Starčević. Radi ovoga će stranka zasigurno samo rasti, kazao je Lukić.

Ipak, medijima je dostavljena informacija kako je Uranija paralelno pregovarao i sa zadarskim HDZ-om.

Ne znam je li gospodin Uranija pričao s HDZ-om, ali mi smo s njime u pregovorima već duže vrijeme. Javnost će uskoro biti obaviještena o svim detaljima. Za sada, valja istaknuti kako je orac za radnike i borac za bolje sutra grada Zadra itekako dobrodošao u naše redove, zaključio je Lukić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...