Zadarski HSP AS osuđuje bivše čelnike: “Račune su ostavili, a fotelje i plaće ponijeli sa sobom!”

Ogranak Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Zadarske županije poslao nam je priopćenje u kojemu osuđuje svoje bivše čelnike, Rudolfa Dvorskog i Ivicu Vlakića, za, kako tvrde, gomilanje računa novom vodstvu i korištenju njihovog novca za vlastitu promidžbu. Više pročitajte u priopćenju.

Dvojica bivših dužnosnika HSP AS Zadar nakon što su istupili iz stranke zadržali su svoje dobro plaćene pozicije , takva situacija nebi bila sporna da dotični nisu ostavili neplačene račune novom vodstvu koje su koristili za osobnu promociju. Naime zadarski dožupan Rudolf Dvorski i dogradonačelnik grada Zadra Ivica Vlakić su predbožićno i uskrsno vrijeme koristili za podjelu pogača i fritula na gradskom trgu, takozvani božićni darovi nisu isplaćeni naručiocima , te su isti računi dostigli u bivšu stranku. Novo vodstvo HSP AS Zadar vijest je zaprimila sa gorčinom , navodeći da je stanje pri preuzimanju stranačkih obaveza bilo poprilično loše i da ih je ova informacija još više zaprepastila.

„Zadarski HSP AS je stabilniji nego ikada, nažalost ne radi nasljedstva bivših stranačkih kolega koji su nam ostavili samo žute kartone kojima su ucjenjivali koalicijskoga partnera , nego radi neprestanog rada i discipline novog vodstva“- poručio je jedan od članova HSP AS. “Mi smo i ove blagdane sudjelovali u mnogo humanitarnih akcijama,a nismo se slikavali za medije-poručio je za kraj.

Pozivamo ih da budu moralni i da izvrše svoja dugovanja za akcije „po kojima ostaju prepoznatljivi“.

Svoje zadnje trzajeve su mogli iskoristiti da ucjenama po kojima ostaju zapamčeni, učine nešto dobro za grad, oni su zahtjevali smjenu svih svojih kolega koji su ostali vjerni stranci.Na kraju HSP AS Zadar je snažniji nego ikada a oni jesu di jesu, i dalje im želimo sreču u daljnom radu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...