Zajedno ste tek godinu, dvije, a seks je rjeđi nego češći? Ljubavi je kraj, priznajte si to

Uvriježeno je mišljenje je da svaka veza ima uspone i padove, te ne treba bježati iz veze kada se pojave prvi problemi, no isto tako smatramo da ne treba ostajati u vezama iz krivih razloga. Kada se pojave ovi znakovi, vrijeme je da razmislite o budućnosti…

„Zdravo za gotovo“

Ako imate osjećaj kao da ste jedini koji pokrećete vezu, koja se trudi, a da vaš partner ne ulaže jednake napore te vas, ukratko, uzima „zdravo za gotovo“, onda je vrijeme da jako dobro razmislite i porazgovarate o budućnosti svoje veze.

Nema više seksa

Kada nestane seksa, pogotovo ako ste u vezi tek nekoliko godina, to je jedan veliki znak da stvari idu nizbrdo jako velikom brzinom. Ni jedan problem nije nerješiv, pa tako i seksualna „suša“, ali ako ni jedan, niti drugi više nemate volje niti želje barem malo poraditi na tom području, to je definitivno jedan od valjanih razloga za prekid.

Nema komunikacije

Ovaj razlog možda je trebao biti na prvom mjestu jer kada nestane kvalitetna komunikacije, što vam ostaje u vezi?

Nemate samopouzdanja

Znate da se partner prema vama ne odnosi kako treba, ali zbog manjka samopouzdanja ostajete s njim u vezi. Dugoročno, loše ponašanje partnera može vas uništiti kao osobu u svakom pogledu, a to uključuje i samopouzdanje. Zapamtite, kada vam uništi samopouzdanje, uništio je vašu osobnost, a to je definitivno znak da je vrijeme za prekid.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...