Završnicu Krešinog kupa u Zadru HKS proglasio najboljom do sada

HKS je na svojim mrežnim stranicama u tekstu ‘Što nam sve donosi novo (povijesno) izdanje Kupa ‘Krešimir Ćosić’ prošlogodišnju završnicu u organizaciji tvrtke S event i Košarkaškog saveza Zadarske župananije proglasio najboljom do sada, prenosi S event.

Tekst prenosimo u cijelosti:

Po prvi puta u povijesti Kup Krešimira Ćosića igrat će se u novom formatu sa osam ekipa (Final Eight). 26. izdanje Kupa Krešimira Ćosića po mnogočemu će biti posebno.

Kup koji nosi ime legendarnog Krešimira Ćosića sam je po sebi poseban, no ove godine to natjecanje dobiva još više na težini – u onom natjecateljskom dijelu.

Tako ćemo u 2017. godini, točnije od 15. do 18. veljače gledati nešto drugačiji, zanimljiviji i atraktivniji Kup. Dovoljno je reći – Final Eight. Po prvi puta u povijesti Kup Kreše Ćosića igra se u novom formatu – osam ekipa borit će se za prestižnu titulu najboljeg u Hrvatskoj (Cedevita, Cibona, Zadar, Šibenik, Jolly, Split, Zagreb i Kvarner 2010).

Uvertira u ovu zaista lijepu priču Kupa Krešimira Ćosića krenula je već prošle godine u Zadru. Pokazao se Krešin grad kao odličan – pa i najbolji domaćin velikog natjecanja. Osjetila se ta atmosfera, čar… koja nam je dugo nedostajala u onom košarkaškom smislu, a oživjela je prošle godine u zadarskom Višnjiku.

Vođeni time i ove se godine krenulo u smjeru kako bi se što više pričalo o Kupu Kreše Ćosića, dalo na važosti koju zaslužuje… Tako je organizacija dodijeljena Šibeniku, odnosno gradu još jedne legende hrvatske košarke – Dražena Petrovića. Iako žustri rivali, GKK Šibenik i KK Jolly JBS u ovoj su priči pokazali veliku ljubav prema onome što najviše vole – košarci – i odlučili se za zajedničku kandidaturu, a nakon toga dobili zeleno svijetlo od HKS-a i priča je krenula.

Može li Šibenik bolje od prošlogodišnjeg sjajnog zadarskog izdanja vidjet ćemo za nekoliko dana, no jedno je jasno – ovo natjecanje iz godine u godinu postaje sve uzbudljivije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...