Akcija “Smijeh kao lijek – smijehom protiv raka” uspješna: Preko 22 tisuće kuna dodano u fond za kupnju medicinske opreme za zračenje

Rezultati akcije Lige protiv raka Zadar „ Smijeh kao lijek-smijehom protiv raka“ poznati su. Nakon odbitaka troškova, prikupljeno je 22.400,00 kuna, koje su uplaćene na poseban račun u Općoj bolnici Zadar. Tamo se prikupljaju sredstva s jedinim ciljem: kupnja medicinske opreme za zračenje.

– Još jednom zahvaljujem Vama i našim sugrađanima na odazivu. Bilo je uzbudljivo vidjeti prepunu dvoranu naše kazališne kuće. Gospođa Arijana Čulina i njen pratitelj, gitarista Jadran Vušković poslali su nam e-mail za zahvalom na našoj organizaciji i velikom odazivu naših sugrađana. Kaže naš pjesnik Dobriša Cesarić: …..taj san u slapu da bi mogo sjati i moja kaplja pomaže ga tkati, kaže Lada Šokota iz Lige.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...