Bilo da tražite sezonski ili stalni posao, Gulliver travel ima posao za vas!

Gulliver travel, kao prva privatna turistička i putnička agencija, danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju u regiji. S obzirom na odlične poslovne rezultate i planove za 2017., sudjeluju na Sajmu poslova u turizmu i traže veći broj djelatnika za uredske i sezonske pozicije.

Očekujete li povećanja prometa u odnosu na prethodnu godinu i sukladno tome povećanje broja zaposlenika? Koji kadar vam je najpotrebniji?

U Gulliver travelu ove godine očekujemo povećanje i u fizičkim i u financijskim pokazateljima. Po pitanju broja dolazaka inozemnih gostiju očekujemo povećanje od 30% te povećanje prihoda također od 30%. Zemlje iz kojih ove sezone očekujemo povećani broj dolazaka su ponajprije zemlje Skandinavije, a zatim Velika Britanija i Austrija. Smanjenje dolazaka ne očekujemo s niti jednog tržišta.

Potrebe Gulliver travela vezano za zapošljavanje možemo podijeliti na one sezonskog karaktera te uredske pozicije koje ne ovise o potrebama vezanim uz sezonu.

Trenutačno imamo otvorene uredske pozicije za menadžera za ključne kupce, menadžera za ugovaranje, asistenata za kontrolu i kvalitetu te asistenta direktora operativnih sektora.

Trenutačno otvorene sezonske pozicije su: turistički zastupnik, djelatnik na poslovima rezervacije izleta, prodavač izleta, vodič/pratitelj na izletima, vozač, operativac te referent za tržište.

Obzirom da broj naših poslovnica koje, pored sjedišta u Dubrovniku, imamo u Makarskoj, Splitu, Rijeci, Poreču, Zagrebu i Vukovaru, velik je i broj opcija mjesta rada, ovisno naravno o samim pozicijama koje tražimo.

Možete li navesti okvirna primanja koja kandidati mogu očekivati ovisno o radnoj poziciji te sukladno svom radnom iskustvu?

Plaće u Gulliver travelu su u skladu s plaćama u okruženju te na sličnim poslovima. Posebno dodatno ističemo da je za pojedina radna mjesta uz fiksni prihod moguća i vrlo motivirajuća dodatna zarada kroz provizije od prodanih usluga.

Naravno, plaća nije jedini razlog zbog čega kandidati žele raditi kod određenog poslodavca. Što još mogu očekivati vaši budući zaposlenici?

Internacionalno okruženje u kojem se odvija svakodnevno poslovanje Gulliver travela, obzirom na vlasničku strukturu i pripadnost Hotelbeds Grupi s jedne strane te poslovne partnere u koje se ubrajaju vodeći svjetski turoperatori poput onih iz TUI Grupe s druge strane, je vrlo poticajno i pruža različite mogućnosti.

Gulliver travel ima preko 80 stalno zaposlenih, a taj se broj sa sezonskim zaposlenicima penje na oko 160 zaposlenih.

Unatoč tome što se radi o poduzeću srednje veličine, u Gulliveru i dalje pokušavamo njegovati vrijednosti kao i kada smo bili poduzeće s 20 zaposlenih, a to su briga za zaposlenike i zajedništvo, kroz mogli bismo reći svojevrsnu obiteljsku atmosferu, te timski duh, koje je danas teško pronaći u velikim sustavima.

U Gulliver travelu polažemo pozornost na edukaciju te osobni rast i razvoj zaposlenike kroz različite stručne edukacije i radionice. Pratimo naše zaposlenike i u skladu s njihovim mogućnostima omogućavamo im kontinuirani napredak u karijeri. Veliki je broj naših zaposlenika koji su počeli kao sezonski zaposlenici, da bi kroz napredovanja na različitim radnim mjestima i u različitim sektorima danas bili na vodećim pozicijama u Gulliver travelu.

Vjerujemo da najbolje o radu u Gulliver travelu svjedoče iskustva naših zaposlenika:

ARIANA KOŠI, Specijalist za MICE i vjenčanja: “Kroz koji mjesec bit će punih sedam godina otkako sam počela raditi kao dio tima Gulliver travela, isprva kao turistički zastupnik za britanske goste smještene u dubrovačkim hotelima da bih ubrzo prešla u ured i bila zadužena za servis i ground handling te nakon par godina u odjel za MICE i poslovna putovanja gdje sam i sada. Samo iskustvo rada u Gulliver travelu pruža mnoge mogućnosti, od razvoja vlastitih potencijala kroz raznovrsne projekte, događanja, edukacije i putovanja, do kreativnog rada na razvoju novih proizvoda i usluga. Uvijek je dinamično, često je stresno, dani i sati znaju biti vrlo dugi, ali uz stalnu podršku kolega, kako profesionalnu tako i “moralnu”, krajnji ishod je uvijek zadovoljan klijent.”

STANKO ŠKROBO, Brodovi na kružnim putovanjima: “U nešto više od dvije godine koliko sam zaposlenik Gulliver travela mogu podijeliti samo pozitivna iskustva. Rad u Gulliveru je dinamičan, izazovan, ali istovremeno i zabavan, kako zbog samog posla koji nije monoton i gotovo je svaki dan drugačiji, tako i zato jer mi omogućava osobni i profesionalni rast i razvoj. Ono što mi se posebno sviđa je odnos koji imam s kolegama, a posebice sa nadređenima koji nije tipični šefovski odnos i naređivanje, već je više mentorski i poticajan. Redovito se prate moji rezultati i prema tome zajedno postavljamo strategiju za daljnji napredak i nove ciljeve.”

SANJA STARAJ, Voditeljica regije Istra i Kvarner: “Rad u Gulliver travelu me ispunjava prvenstveno zbog osjećaja pripadnosti timu koji je uvijek orijentiran na nove ciljeve i nove izazove. Suradnja s kolegama tijekom godina razvila se u zajedništvo, prijateljstvo i međusobno uvažavanje što radno okruženje u Gulliveru čini zaista posebnim. Otvorenost za nove ideje i nove produkte te kreativnost imaju snažan poticaj što svakome od nas daje slobodu da svoj posao radimo sa entuzijazmom i zadovoljstvom.”

Što biste savjetovali tražiteljima posla koji se vesele radu kod vas. Kako vas mogu osvojiti?

Pored znanja i vještina potrebnih za obavljanje poslova i zadataka za određenu poziciju, kandidati nas dodatno mogu osvojiti ako pokažu osobine koje su u skladu sa Gulliver standardima koje očekujemo od svih naših zaposlenika: dinamičnost, etičnost, odgovornost i kompetentnost, iskrena i pravovremena komunikacija, proaktivnost te usmjerenost na postizanje rezultata u skladu s ciljevima.

Podsjetimo, Gulliver travel je kao prva privatna turistička i putnička agencija osnovan prije 28 godina, a danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju (DMK) u regiji. Prateći globalne i lokalne trendove unaprijedili smo naše uspješno poslovanje kroz transformaciju iz putničke agencije u DMK. Ponosni smo što smo od 2001. do 2016. godine bili dio vodeće putničke kompanije u svijetu – TUI Group, a od 2016. godine smo dio Hotelbeds Group, vodećeg globalnog pružatelja usluga i razvoja inovacija u području putovanja. Rezultat dugogodišnjeg uspješnog rada i još jedna u nizu potvrda visoke kvalitete je i izbor za najbolju DMK agenciju u 2015.

Veselimo se profesionalnim, dinamičnim i odgovornim osobama koje će se pridružiti našem timu i kroz prepoznatljive proizvode i usluge doprinijeti zajedničkim uspješnim rezultatima.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...