Darko Kovačić: “Benkovac grca u smeću, fasade i krovišta se raspadaju, a nikog nije briga”

Darko Kovačić, vijećnik mjesnog odbora u gradu Benkovcu, ponovno se potužio medijima na gradsku upravu Benkovca i sve one koji u tom gradu drže nekakve pozicije. Ovaj puta problem je smeće i raspadajuće zgrade, a više pročitajte u nastavku.

Danas, dana 28.02.2017. godine nakon više pokušaja da stupim u kontakt s komunalnim redarima u gradskoj upravi gradskog poglavarstva grada Benkovca, gospodin s portirnice može posvjedočiti te kontakti s mobilnog telefona gdje nikako nisam uspijevao da riješim gorući problem u gradu Benkovcu, a to je velika količina odbačenog otpada (smeća) po ulicama u gradu Benkovcu te samom središtu grada Benkovca i niz opasnih situacija gdje su građani i građanke grada Benkovca, a poglavito malodobna djeca, dovedena u opasnu situaciju po život jer u nekim dijelovima u središtu grada Benkovca padaju s krovova crjepovi s velike visine te mogu ozbiljno ozlijediti ne daj Bože nikoga, a za ove velike propuste oštro kritiziram gradsku upravu gradskog poglavarstva grada Benkovca, gradonačelnika Benkovca Branka Kutiju te njegove zamjenike Svemira Vrsaljka i Franu Tokića te komunalne redare koji ne rade svoj posao. Gospodo iz gradskog poglavarstva grada Benkovca, malo više rada i ozbiljnosti prema poslu ne bi vam škodilo.

Za bilo koji problem gradska uprava grada Benkovca ne želi poslušati mnogobrojne upite , probleme građana i građanki Benkovca te moje malenkosti no i po pitanju elementarne nepogode kao i posljedice koje ona uzrokuje, moja malenkost ja Darko Kovačić do sada imao sam na desetke i stotine upita i primjedbi no uzalud jer ih oni koji bi to trebali rješavati ne žele ni čuti za njih te sve druge probleme na području grada Benkovca, sramota.

Napominjem da u gradu Benkovcu službenici gradske uprave ne rade i ne žele poslušati prijedloge i pritužbe od strane građana i građanki grada Benkovca a ne slušaju ni nas vjećnike mjesnog odbora za grad Benkovac koje nas je na lokalnim izborima legalno izabrali upravo građani i građanke grada Benkovca, sramota može da bude cijelu upravu grada Benkovca što trpimo nered i kaos u gradu Benkovcu.

S poštovanjem, Darko Kovačić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...