“Di su pare?” dale podršku Kualjskim maškarama i paljenju njihova “Krnevuala”

Popularna Facebook stranica “Di su pare?”, kojoj je glavni cilj nasmijati se stvarnosti našoj svagdašnjoj, podršku je dala udruzi Kualjska mladost i njihovim ovogodišnjim Kualjskim maškarama.

Povod snažnoj podršci  “Disusara” ovogodišnji je Krnevual,  krivac za sve zlo u prošloj godini i zločinac koji će ove nedjelje biti spaljen na sveopće veselje. Naime, isti na svojemu tronu nosi natpis “Di su pare?” radi čega su diljem Hrvatske popularni Splićani podijelili njegovu fotografiju.

Kako su Kaljani došli u kontakt sa stranicom “Di su pare?” te koga točno Krnevual predstavlja priupitali smo jednog od članova udruge Kualjska mladost.

– S njima smo u kontakt stupili preko jednog našeg čovjeka iz maškarane povorke, a Krnevual je naš direktor komunalnog. On ima četiri ruke jer osim što upravlja komunalnim poduzećem, obavlja još 5-6 poslova. Na žalost, morali smo se ograničiti samo na četiri ruke jer bi nam više stvorilo problem. Jedva čekamo da ga zapalimo jer je radio neke mutne poslove, kaže nam sugovornik.

Ako i vi želite vidjeti kako karikirana inačica direktora komunalnog Hripa d.o.o. gori, dođite sutra u Kali u 14 sati na zatvaranje Kualjskih maškara. Možda se pojavi i prozvani direktor, jer na kraju krajeva, maškare su tu prije svega kako bismo svi bili sretni i da s veseljem barem na par dana pustimo sve frustracije iz našega bića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...