Donosimo program Kneževe palače nakon otvorenja

Nakon programa otvorenja Kneževe palače Pedagoška služba Narodnog muzeja Zadar nastavlja s edukativnim programom  u Kneževoj palači. Pozivamo Vas da i dalje sudjelujete u našem organiziranom programu radionica i stručnog vodstva na izložbama “Kabineti čuda Narodnog muzeja Zadar” i “Šest salonskih priča (Povijesni ambijenti Narodnog muzeja Zadar)”.

Cijena ulaznica za posjet izložbama za učenike u osnovnim i srednjim školama, studente i djecu u dječjim vrtićima (pratnja – odgojiteljice, učiteljice i profesori) ne plaćaju ulaz:

Izložba “Kabineti čuda Narodnog muzeja Zadar” – 10, 00 kn po učeniku/studentu

Izložba “Šest salonskih priča (Povijesni ambijenti Narodnog muzeja Zadar)” – 10, 00 kn po učeniku/studentu

Obje izložbe – 20, 00 kn po učeniku/studentu

Djeca u dječjim vrtićima – besplatan ulaz

Popust za grupe od 15 osoba  – jedna besplatna ulaznica

od 25 osoba – dvije besplatne ulaznice

od 35 osoba – tri besplatne ulaznice

Stručno vodstvo za školske grupe od 15 do 25 učenika – 100, 00 kn po grupi

Cijene sudjelovanja na radionicama: cijena ulaznice plus nadoplata 10, 00 kn

učenici – 20, 00 kn

djeca u dječjim vrtićima – 10, 00 kn

Radionice i stručna vodstva se održavaju u radnom vremenu Kneževe palače, svaki radni dan od 10:00 h do 18:00 h, prema najavi grupe. U isto vrijeme (od 10:00 h do 18:00 h) otvorena je i igraonica u kojoj mogu posjetitelji doći individualno bez najave i zabaviti se s pripremljenim didaktičkim materijalom u edukativnoj prostoriji u Kneževoj palači.

Za sudjelovanje na radionicama i stručnom vodstvu potrebno je najaviti se najmanje tri dana unaprijed na mail adresu: [email protected] ili na broj telefona: 023/251- 851. Prilikom prijave potrebno je navesti dob sudionika, broj sudionika, radionicu na kojoj želite sudjelovati i vrijeme održavanja radionice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...