Dozlogrdili mu automobili koje vlasnici parkiraju u Varoši iako tamo ne žive; Romano Meštrović priznao da ih grebe ključevima

Iako je na glasu kao miroljubiv i pristojan, poznati zadarski političar u mirovini, bivši saborski zastupnik i predsjednik zadarskog SDP-a, Romano Meštrović, sam je priznao kako uništava tuđe aute po Ulici Svete Nediljice u četvrti Varoš, točnije, da ih grebe ključevima!

SDP-ovac u toj ulici i živi, a, prema onome što je i ispričao lokalnim novinarima, nerviraju ga vlasnici automobila koji tu samo dolaze parkirati, a nisu stanari. Priznao je i javno se ispričao vlasnicima automobila koje je oštetio, međutim, za svoj čin tvrdi da je čin očajnika, jer nikoga od nadležnih nije briga za parkirni kaos koji vlada u njegovoj ulici.

“Nikoga nije briga za ovo, ni policiju, ni komunalne redare, jednostavno nikoga. Pa, je li trebalo doći do toga da ja ovo napravim kako bi nama stanarima netko konačno pomogao?”, zapitao se SDP-ovac i objasnio kako njegova žena teško hoda jer ima metal u koljenima, te da ne može proći ulicom s unukom u kolicima jer je sve zakrčeno autima. Priznaje, izgrebao ih je nekoliko..

Do danas nije bilo prijava

Inače, zakon ovakva kaznena djela svrstava u kategoriju onih u kojima se kazneni progon počinitelja provodi na zahtjev oštećenika.

Zadarska policija, doznaje Index, do danas nije zaprimila prijavu protiv nepoznatog – odnosno od danas poznatog – počinitelja.

Hoće li netko od vlasnika automobila prijaviti oštećenja nakon što je postao poznat identitet  počinitelja ili će se pak za naknadu štete pokušati neposredno dogovoriti, nije poznato.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...