DPH Obrovac proslavilo svoj 2. i Hajdukov 106. rođandan

Inače mirno obrovačko subotnje popodne Društvo prijatelja Hajduka iskoristilo je za proslavu svog 2. i Hajdukovog 106. rođendana. Nakon nekoliko burnih dana i vrijeme je izišlo u susret te je ova subota  podsjetila na proljeće.

Proslava koja lagano kreće prema tradicionalnoj, počela  je karuselom koji je popraćen sirenama automobila okićenih Hajdukovim obilježjima i pokojim topovskim udarom pozvao građane Obrovca da izađu na balkone i ulice te prisustvuju ovoj fešti.

Spektakularna bakljada simbolično je počela u 19:11 te učinila da mali grad na Zrmanji izgleda kao vulkan pri erupciji. Na stotine pirotehničkih sredstava među kojim su prednjačile bengalke i bljeskalice obasjavale su Obrovac sa Turnja i obje rive, a sve u čast voljenog kluba.

Proslava se nastavila na nogometnom igralištu na Jankuša gdje je preko 300 gostiju moto „Ist, pit, Hajduk Split“ iz teorije pretočila u praksu. Uz pjesmu i još malo koreografije s bakljama uživalo je i mlado i staro.

Obrovčani i prijatelji iz okolice iskoristili su dolazak moblinog tima iz Odjela za članstvo iz Splita te je njih oko 100 dobilo iskaznicu voljenog kluba odmah na licu mjesta. DPH Obrovac se tako primakao brojci od 200 članova u 2017. godini koju planiraju dostići kroz nekoliko dana.

Svi učlanjeni su dobili priliku sudjelovati u nagradnoj igri DPH Obrovca koju je najbolje iskoristila Zorica Venutti te osvojila Hajdukov dres.

Ova dvostruka rođendanska proslava još je jednom pokazala da „Obrovac cili za Hajduka živi“ .

DPH Obrovac se nakon ove proslave okreće novim akcijama među kojima najviše treba istaknuti Bilu noć 25.3. u Briševu koju organiziraju zajedno sa prijateljima iz DPH Zadra te ovom prilikom pozivaju sve da požure po svoje karte i sudjeluju u još jednom spektaklu u čast Hajduka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...