Godišnja izložba ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini

Društvo arhitekata Zadra u suradnji s Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar poziva na otvorenje Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini koje će se održati u četvrtak, 2. ožujka 2017. godine u 19 h u Galeriji umjetnina Narodnog muzeja Zadar, Medulićeva 2.

Na prijavu za godišnju izložbu ostvarenja hrvatskih arhitekata u 2015. godini pristiglo je ukupno 85 autorskih radova, od kojih su najbrojnije realizacije interijera (21), obiteljskih kuća i javnih zgrada (po 12) te iznenađujuće velik broj prijavljenih radova u kategoriji za publicistički, kritički, znanstveno‐istraživački i teorijski rad na području arhitekture (13). Sve prijavljene radove ostvarene u 2015. godini valorizirao je Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata u sastavu: Dražen Pejković, dipl. ing. arh., voditelj Stručnog savjeta UHA-e; Bojan Bilić, dipl. ing. arh.; Alan Kostrenčić, dipl. ing. arh.; Sabina Sabljić, dipl. ing. arh.; Dean Stubnja, dipl. ing. arh.; Ana Šverko, dipl. ing. arh.

Izložba će biti postavljena do 17. ožujka 2017. godine, a može se razgledati u radnom vremenu Galerije umjetnina NMZ za posjete ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 9 do 13 sati i srijedom od 15 do 19 sati; subotom i nedjeljom zatvoreno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...