Iz trgovine ukradena odjeća, iz kuće sat, mobitel i parfem, u Vrelu Zrmanje posječena hrastovina

U nedjelju, u trgovačkom centru, u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio odjeću vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Ulici Frane Alfirevića u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 36-godišnjaka, otuđio sat, mobitel i parfem ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici obitelji Battara u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 18-godišnjaka otuđio naočale i baterijsku svjetiljku ukupne vrijednosti oko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih mjesec dana, u Vrelu Zrmanje, nepoznati je počinitelj posjekao i otuđio stabla hrasta vrijedna nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...