Javna tribina; “Eko-Zadar” i Kuća ljudskih prava o budućnosti prostora bivše vojarne Stjepana Radića

Udruga „Eko-Zadar“ u suradnji s Kućom ljudskih prava organizira u Zadru, 20.2.2017. (ponedjeljak) u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar javnu tribinu pod nazivom „Građanski razgovor: Budućnost prostora bivše vojarne Stjepana Radića“.

Kao panelisti sudjelovati će g. Šime Erlić, pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Grada Zadra koji će govoriti o projektima Grada Zadra na području bivše vojarne Stjepana Radića  (Inicijativa „Za kvart“ ,Centar za mlade), odnosno o planovima Grada Zadra za ovaj prostor i gđa. Nina Ninčević, članica Upravnog odbora Društva arhitekata Zadar koja će govoriti u ulozi arhitektonske struke u osmišljavanju ovog prostora u budućim aktivnostima s time u vezi, sociologinja i novinarka Diana Magdić, predsjednica splitske udruge „Teserakt“ i Dražen Hoffmann (GONG).

Na razgovor su također pozvani predstavnici institucija koje su smještene na prostoru bivše vojarne.

Tribina će biti prilika da se otvori dijalog o budućoj namjeni ovog atraktivnog gradskog prostora sa značajnim potencijalom.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...