Liga protiv raka i Jadrantuna sutra u OB Zadar doniraju sredstva za potrebe bolesnika!

Sutra, 10.veljače u 10 i 30 sati, dan uoči 11. veljače – Svjetskog dana bolesnika, ali i rođendana akademika dr. Ive Padovana, osnivača Hrvatske lige protiv raka, u OB Zadar, u kuhinji, upriličit će se uručivanje donacije za potrebe bolesnika. Donaciju će uručiti gospodin Željko Uzelac, član Predsjedništva Lige protiv raka Zadar i predstavnik tvrtke Jadrantuna.

Ovo je simboličan čin, jer Liga protiv raka Zadar kroz cijelu godinu i kroz mnoge akcije pokazuje svoju skrb za bolesnike, posebno za one onkološke, u čemu su joj se do sada pridružile mnoge tvrtke, ustanove i pojedinci.

Posljednja u nizu, ali ne i zadnja, bila je i gospođa Dinka Dušević, koja je iako i sama onkološki bolesnik ukupan prihod od svog romana “Ljubav Plavog Mjeseca” donirala za kupnju aparata za zračenje – a niz se nastavlja, i postavljeni cilj Liga će zahvaljujući svima koji su se do sada uključili, i onima koji će se tek uključiti, ostvariti.

Zato Liga koristi priliku pozvati one koji se još nisu uključili, da to učine i doniraju sredstva za kupnju aparata za zračenje na slijedeći način:

IME I PREZIME UPLATITELJA
U KORIST: Opća bolnica Zadar
IBAN: HR89 23900011 500102784
SVRHA: aparat za zračenje
MODEL: HR 00
POZIV NA BROJ: 11022017

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...