Na listi čekanja za najpopularniji svjetski mjuzikl “Mamma Mia” koji će se održati na Višnjiku, preko 20 tisuća ljudi

Povodom svjetski proslavljenog mjuzikla ”Mamma Mia”, koji će se 03.03.2017., održati u Zadru, dvorana Krešimira Ćosića, u zadarskom kazalištu održana je konferencija za medije na kojoj su voditelj marketinga kazališta Komedija, Miljenko Puljić, Morana Paškiević, jedna od solistica u mjuziklu i Ervin Baučić, iznijeli detalje o mjuziklu koji, kako je rečeno, želi pogledati preko 20 tisuća ljudi.

Radi se o jednom od najboljih svjetskih mjuzikala, u svijetu ga je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Uz Moranu i Ervina, glume i drugi izvrsni solisti, dok je za plesni dio predstave zadužen Igor Barberić. Fabula je napravljena uz popularne songove ABBE, a kazališna komedija je prije dva mjeseca nagrađena od Kraljevine Švedske. Produkcija, u kojoj sudjeluje 100 ljudi, je zahtjevna, a bilo je potrebno nabaviti i  najskuplje mix pultove i vrhunsku opremu. Sve je to bilo u skladu sa zahtjevima autorskim prava mjuzikla koje drže Benny Andersson i Björn Ulvaeus , rekao je Puljić.

Nakon Zadra, Mamma miu očekuju gostovanja u Poreču, Rijeci i Splitu.

U glazbenom dijelu vidjet ćemo i čuti Renatu Sabljak, Milu Elegović, Luku Nižetića, Vandu Winter, Đanija Stipaničeva. Za hrvatski prijevod zadužen je Dražen Bratulić

Kako je rekla Morana Paškiević, bilo joj je zadovoljstvo raditi s Igorom Barberićem, uz kojeg se ansambl osjećao poput rock zvijezda.

Probe su zahtjevne i iziskuju glumačku i pjevačku preciznost. 20 tisuća ljudi čeka karte, a to se u povijesti hrvatskog glumišta nikada nije dogodilo, rekla je Morana.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 100 do 120 kuna (ovisno o tome jeste li na parteru ili tribinama) u prodajnim mjestima Tiska i Eventima ili na info pultu dvorane Višnjik na dan izvedbe, ukoliko ih još bude.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...