Nasilnik iz Posedarja; Pijan umalo nasmrt zatukao majku stolcem i kantom, a ovo mu nije prvi put

Starica M. M. (70) završila je u zadarskoj Općoj bolnici s teškim i za život opasnim ozljedama, a njezina sina B. M. (36) uhitili su i kazneno prijavili zbog teškog oblika pokušaja ubojstva.

On je majku umalo nasmrt zatukao drvenim stolcem i plastičnom kantom u obiteljskoj kući u Posedarju kraj Zadra. Kako doznajemo, ovo mu nije prvi put da napada žene u obitelji. Već ima nekoliko prijava za obiteljsko nasilje prema majci i sestri, piše 24.hr.

– Ne mogu o tome govoriti. I mene je znao napasti, ali nije godinama. Idem u Zadar vidjeti kako je majka – kazala nam je jučer Marijana Kišiček, sestra B. M.

On je u četvrtak oko 18 sati došao pijan kući i napao majku. Tukao ju je u sobi, a sestra je bila u kuhinji i skamenjena od straha nije se usudila umiješati se u sukob.

Starica je, doznali smo, i prije nekoliko dana bila sva u modricama, ali je poricala da ju je premlatio sin. Govorila je da pala i udarila se o drveni rub kreveta, no susjedi nagađaju da ju je bilo strah prijaviti sina da se ne bi u odmazdi okomio na nju. Sin je u posljednje vrijeme počeo nekontrolirano piti te je navodno slupao i zajednički auto, a čuli smo i da zajednički novac za prehranu dobrim dijelom ode na njegovo piće. Ovog puta bio je jako pijan, a koliko je imao promila, znat će se nakon što stignu rezultati analize krvi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...