starica se i dalje bori za život

Nasilnik iz Posedarja; Pijan umalo nasmrt zatukao majku stolcem i kantom, a ovo mu nije prvi put

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Starica M. M. (70) završila je u zadarskoj Općoj bolnici s teškim i za život opasnim ozljedama, a njezina sina B. M. (36) uhitili su i kazneno prijavili zbog teškog oblika pokušaja ubojstva.

On je majku umalo nasmrt zatukao drvenim stolcem i plastičnom kantom u obiteljskoj kući u Posedarju kraj Zadra. Kako doznajemo, ovo mu nije prvi put da napada žene u obitelji. Već ima nekoliko prijava za obiteljsko nasilje prema majci i sestri, piše 24.hr.

– Ne mogu o tome govoriti. I mene je znao napasti, ali nije godinama. Idem u Zadar vidjeti kako je majka – kazala nam je jučer Marijana Kišiček, sestra B. M.

On je u četvrtak oko 18 sati došao pijan kući i napao majku. Tukao ju je u sobi, a sestra je bila u kuhinji i skamenjena od straha nije se usudila umiješati se u sukob.

Starica je, doznali smo, i prije nekoliko dana bila sva u modricama, ali je poricala da ju je premlatio sin. Govorila je da pala i udarila se o drveni rub kreveta, no susjedi nagađaju da ju je bilo strah prijaviti sina da se ne bi u odmazdi okomio na nju. Sin je u posljednje vrijeme počeo nekontrolirano piti te je navodno slupao i zajednički auto, a čuli smo i da zajednički novac za prehranu dobrim dijelom ode na njegovo piće. Ovog puta bio je jako pijan, a koliko je imao promila, znat će se nakon što stignu rezultati analize krvi.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar