Navijači bijesni na Zidanea: ”Ako nije ozlijeđen, nikad, ponavljam NIKAD Luka ne smije biti zamijenjen”

Danima su španjolski mediji pisali o tome kako bi gostovanje Reala na Mestalli moglo biti ključno u borbi za naslov prvaka. Premda je Valencia dočekala lidera prvenstva na jadnom 15. mjestu ljestvice, samo dva mjesta iznad zone ispadanja, nije bilo dvojbe o tome da će se boriti.

Real je uvijek na Mestalle teško dolazio do bodova, bez obzira na to s kakvih su početnih pozicija rivali kretali u susret. Tako je bilo i večeras. Valencia je odigrala najbolju utakmicu sezone, dok je Real bio neprepoznatljiv, piše Index.

Zidane je u drugom poluvremenu izvadio Jamesa, Varanea i Modrića. James je bio nevidljiv, Varane je bio krivac za oba gola Valencije, a Modrić je odigrao jednu od najslabijih partija u posljednje vrijeme. Zidane je objasnio zašto je radio zamjene u nastavku.

“Napravio sam zamjene kako bih promijenio igru, želio sam da igramo drugačije. I napravili smo dobre stvari, ali nam je nedostajalo lucidnosti u posljednjem udarcu. Oni su se dobro branili”, zaključio je Zidane.

Iako Luka (kojeg je zamijenio Lucas Vazquez 15 minuta prije kraja) nije igrao dobro, neki navijači Reala zamjerili su Zidaneu što je vadio ključnog igrača momčadi u trenutku dok je stizao rezultat.

”Trebaš gol, Valencia se zabila u svojih 16 metara, a ti držiš na terenu Casemira, a Modrića vadiš vani. Sramota!”, na Twitteru je napisao jedan razočarani navijač Reala, dok je drugi bio još oštriji:

”Ako nije ozlijeđen, nikad, ponavljam NIKAD Luka ne smije biti zamijenjen.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...