Ovog Valentinova Uber vas u Zadru iznenađuje slasnim palačinkama

Uber je i ovog Valentinova odlučio iznenaditi svoje korisnike najslađim desertom – palačinkama! Oni najbrži mogu naručiti paket palačinki za dvoje putem Uberove aplikacije koje stižu na vašu adresu.

Prava je prilika za pokazati romantičnu stranu, a potrebno je samo u utorak, između 11 i 14 sati u Zagrebu, te između 11 i 13 sati u Splitu i Zadru otvoriti aplikaciju, odabrati opciju PALACINKA i naručiti dvije najukusnije i najslasnije palačinke. Svaka palačinkarnica će napraviti nešto posebno za svoje korisnike kako bi istaknula posebnost grada u kojem se nalazi. Porcija palačinki je potpuno besplatna, korisnici će jedino platiti 25kn da im na željenu lokaciju stigne paket za Valentinovo.

Ako mislite da je to jedino iznenađenje koje je Uber pripremio, varate se! Najsretnijim korisnicima koji na društvenim mrežama podijele ovaj slatki trenutak s hashtagom #UberValentinovo, Uber poklanja romantičnu večeru za dvoje u restoranu u njihovom gradu do kojeg vas besplatno vozi Uber partner-vozač. U slučaju da ne uspijete odmah naručiti svoju poslasticu, nemojte odustajati već probajte ponovno za nekoliko minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...