Petrići i dalje bez vode; Matek: “A što ja znam zašto nema vode, ja sam direktor i gotovo mi je radno vrijeme!”

Kako su 8. veljače na službenim mrežnim stranicama Vodovoda Zadar građani obaviješteni, zbog radova na vodoopskrbnom sustavu danas su od 8 do 14 sati bez vode trebali biti potrošači gradske četvrti Petrići, duž ulice Put Petrića.

Strpljivi kakvi jesu, Zadrani koji u tom kvartu žive stisnuli su zube i pustili radnike Vodovoda da u miru obave svoj posao. No, kada vode nije bilo ni nakon 14, ni nakon 15, 16 i 17 sati, shvatili su da nešto ne štima. Pogledom kroz prozore svojih kuća nisu mogli uočiti niti jednog djelatnika Vodovoda, a odgovor na pitanje zašto ne mogu popiti čašu vode, a kamoli se otuširati nisu mogli dobiti ni na brojevima telefona istaknutima na mrežnim stranicama Vodovoda.

U očaju su se odlučili obratiti nama kao mediju u nadi da ćemo putem naših kontakata doći do bilo kakve informacije, ali, na žalost, i mi smo uskraćeni za konkretan odgovor nakon poziva direktoru Tomislavu Mateku.

A što ja to znam što je na terenu i zašto nema vode, ja sam direktor i meni je gotovo radno vrijeme. Trebao bih kontaktirati službe zadužene za ta pitanja, kazao je Matek i poklopio slušalicu.

Eto, dragi Zadrani. Kažu da je pravo na pristup vodi jedno od temeljnih ljudskih prava, ali čini se samo u vremenu od 7 do 14 sati dok teče radno vrijeme Vodovoda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...