Pogledajte zašto se vrijedi oglasiti na Anteni Zadar

Ako želite kvalitetan plasman informacija o vašim proizvodima i uslugama, a pritom tražite ciljanu publiku – dobrodošli! Upravo vam naša napredna oglašivačka platforma to omogućava.

Kao portal koji se u posljednje četiri godine istaknuo kao tržišni lider u pružanju informacija, kako na Zadarskom tako i regionalnom području, od 2012. godine slovimo za prvi, vjerodostojan i precizan izvor, čime svojim klijentima pružamo izvrsnu okolinu za plasman proizvoda i usluga, nudeći uz provjerene informacije i kvalitetne usluge i proizvode.

S najvećim brojem autorskih članaka na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini iz svih sfera života, upravo je Antena Zadar prepoznata po svojoj kvaliteti i profesionalnosti, ali i po objektivnosti i nepristranosti, što nam dugoročno osigurava relevantnost i kompetentnost.

Osim tipičnog oglašavanja putem bannera, naš napredni oglašivački sustav može vam ponuditi i opcije oglasa s točno definiranom ciljnom skupinom, oglasima na našoj portalskoj mreži, oglašavanje putem naše Facebook stranice, Instagrama i ostalih kanala komunikacije.

Ono što vam garantirano možemo ponuditi, te staviti na raspolaganje je više od 170 tisuća čitatelja mjesečno te više od 57 tisuća pratitelja na društvenim mrežama – to je ukupno 230 tisuća osoba koje će mjesečno vidjeti vaš oglas, reklamu, PR članak ili objavu.

Za sva pitanja i mogućnosti oglašavanja na našoj multimedijalnoj platformi, kontaktirajte nas putem emaila [email protected] ili mobitela broj 095/2299-444.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...