Pupić – Bakrač: “Nekiću, ne vrijeđajte mi inteligenciju smiješnim izvrdavanjima o hakiranju stranice!”

Marko Pupić Bakrač, gradski vijećnik iz redova Akcije mladih, od Jose Nekića, predsjednika GO HDZ Grada Zadra hitno traži ispriku te ime i prezime osobe odgovorne za nebuloznu objavu na Facebook stranici.

Podsjetimo, dva dana uoči utakmice koja će se igrati na Višnjiku, a gledati u Jazinama, na službenoj Facebook stranici GO HDZ Grad Zadar pojavio se poziv u kojem se navodi: “Zadar treba vašu podršku više nego ikad. Dođite u ŠRC Višnjik i zajedno podržimo klub u inat svima koji ne vole klub, Zadar i neovisnu Hrvatsku”.

Nekić je kazao kako HDZ nije objavio spomenuti status i kako iza njega definitivno ne stoje.

– Netko nam hakira stranicu, rekao je. Pupić Bakrač mu pak kontrira tvrdeći da je stranica vrlo dobro zaštićena od kojekakvih upada te zahtijeva ispriku i istinu. Njegov dopis prenosimo u cijelosti:

Poštovani gospodine Nekiću,

Jadno je to što se po partijskoj direktivi tjera ljude  na Višnjik da prate utakmicu KK Zadar i KK Cibona.  Zadnji put takvo što se događalo prije 30-ak godina kada su po partijskoj direktivi svi morali ispraćati Titovu štefetu mladosti, što je vama zasigurno poznato. Međutim to nije razlog mog obraćanja vama. Takve bijedne radnje od strane vas i vaše partije su očekivane.

Mene zanima ime i prezime osobe koja ne zna da se Hrvatska piše s velikim H, a našu djecu klasificira kao mrzitelje KK Zadar, Zadra i Hrvatske. Među tom djecom se večeras nalazi i moja kćer. Molim vas nemojte mi vrijeđati zdrav razum i inteligenciju smiješnim izvrdavanjima o hakiranju stranice. Kao velika stranka prepuna novaca iz kojekakvih izvora znam da ste stranicu dobro osigurali od svih mogućih upada.

Prema tome molim ispriku te ime i prezime osobe odgovorne za ove svinjarije.

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra

Marko Pupić-Bakrač

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...