Raspisan natječaj za udruge na području Općine Preko

Raspisan je natječaj za financiranje rada udruga u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi koje djeluju na području Općine Preko. Ukupan iznos predviđen za ovaj natječaj je 477 tisuća kuna.

Udruge na natječaj za 2017. godinu prijavljuju programe, projekte i manifestacije od interesa za opće dobro. U sportu se financira poticanje i promicanje sporta, osiguravanje uvjeta za provođenje treninga, sportskih natjecanja i rekreacija građana. U kulturi je predviđeno financiranje aktivnosti u promicanju nematerijalne i kulturne baštine, organizacije kulturnih manifestacija te izdavačke djelatnosti. S područja koje s odnosi na zdravstvo i socijalnu skrb financirat će se aktivnosti sukladne prioritetima. Na natječaj se mogu javiti udruge iz Domovinskog rata, kao i udruge koje se bave brigom o starijim osobama i provode palijativnu skrb, uključivo osobe s invaliditetom te djecu s teškoćama u razvoju.

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima u papirnatom obliku, a mogu se preuzeti na službenim mrežnim stranicama Općine Preko. Prijave na natječaj zaprimaju se poštom ili osobnom dostavom u općinsku pisarnicu zaključno sa srijedom, 8. ožujka 2017. godine.

Tekst i uvjete natječaja pronađite ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...