Razgolićena Maja Šuput plesala s mladim Varaždincem i zapalila Vir!

Obećala je krš, lom i zabavu uoči koncerta na Viru, a isporučila je živu vatru: Maja Šuput na jedva tri stupnja skinula je kožnjak po drugi put pri kraju koncerta i spremno pozirala s raspamećenim fanovima! Bio je to vrhunac dvosatnog koncerta na otoku Viru na kojemu je i jednom mladom Danijelu iz Varaždina poklonila seksi ples.

„Super je bilo, nisam nikad plesao s takvim komadom!“ – kazao nam je presretni 18-godišnji Varaždinac koji je na Majin virski koncert došao sa cijelom momčadi NK „Polet“. Na Majin poziv da joj se pridruži na bini, nije se previše mislio. Preskočio je ogradu te potom plesao i pjevao s Majom.

„Nisam nikad nastupio na bini na nekom koncertu. Ovo je bilo prvi put i prilično zabavno“, dodao je varaždinski nogometaš koji će nastup na Viru pamtiti više od onog nogometnog u susjednoj Privlaci odakle je cijela momčad „Poleta“ stigla na karnevalska događanja na Viru.

Sjajni Majin nastup na otoku u sklopu manifestacije „Virske maškare“ bio je sretan i za Viranina Elvisa Čepića koji je slavio rođendan i rođenje unuke na isti dan, a kako se slavilo i zabavljalo na Viru pogledajte u fotogaleriji …

Smatrate li da se vi ili netko vama blizak ne bi trebao nalaziti u ovoj galeriji? Ispunite Zahtjev za uklanjanje sadržaja a mi ćemo svakako pokušati uvažiti sve vaše objektivne razloge za isti. Svakako vas molimo da prije toga pročitate sve odredbe prije ispunjavanja istog.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...