U pizzi kupljenoj u pekari na Lipotici pronašao zub!? Ogorčeni čitatelj: “Vratit ću im ga za Zubić vilu!”

Nakon što nam se jutros u redakciju javio čitatelj kako je u komadu pizze kupljenom u pekari na Lipotici pronašao, ni više ni manje, nego komad ili cijeli zub – ostali smo šokirani.

Jedem i uživam u pizzi kad ono – nešto tvrdo, izvadim iz ustiju i pogledam – zub, šokirano nam priča naš sugovornik (podaci poznati redakciji).

Je li uistinu riječ o komadu zuba, ljudskog ili čijeg već, nismo uspjeli provjeriti, jer ni sam nije htio cijelu priču dizati na nivo odlaska na patologiju Opće bolnice Zadar, no da je ostao neugodno iznenađen, svakako jest.

Odnijet ću im u ponedjeljak taj zub pa neka ga stave ispod jastuka, možda im Zubić vila donese nešto, pomalo sarkastično dodaje sugovornik.

Je li uistinu riječ o zubu ili ne, svakako nije za zanemariti činjenicu kako nitko ne bi volio nešto ovako tvrdo i oštro pronaći ne samo u komadu pizze nego u bilo kojem komadu hrane.

Na sreću, sugovornik nije pretrpio puknuće zuba ili eventualno drastičnije ozlijede unutarnjih organa, no da bi svi koji rade s hranom trebali biti pažljiviji, posebice u gradu proglašenim destinacijom godine, svakako stoji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...