U subotu prvo predavanje u sklopu besplatnih priprema iz psihologije za državnu maturu

U subotu 25. veljače na Sveučilištu u Zadru na Odjelu za psihologiju održat će se prvo u nizu predavanja besplatnih priprema iz psihologije za ispit na državnoj maturi.

Ukupno će se održati 9 predavanja + zadnji termin za ponavljanje cjelokupnog gradiva. Predavanja će se održavati subotom kroz jutro (više na facebook stranici USP Kasper) između 28.2. i 6.5.

15 kompetentnih i veselih studenata, članovi USP Kasper, odlučili su skočiti u pomoć maturantima i pokušati im dočarati i prenijeti znanje iz psihologije na što jasniji i maštovitiji način.

KADA?
25. 2. 2017. u 12:00h

GDJE?
Prostorija 223 na Odjelu za psihologiju

PRIJAVA?
Bilo bi poželjno kada bi se svi zainteresirani javili na mail psihomatura.zadar@gmail.com ili se javiti na privatni profil voditeljici projekta https://www.facebook.com/profile.php?id=100009564798992 kako bismo mogli osigurati prostor.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...