Uoči ogleda s Mornarom, Marinković otkrio: “U svlačionici smo svjesni da nemamo pravo na pogrešku”

Nakon pobjede nad Zagrebom u A-1 ligi (94-86), košarkaši Zadra nisu imali previše odmora jer ih već u petak (20:00 sati) očekuje najvažniji ABA-ligaški ogled sezone. U Krešin dom stiže Mornar iz Bara u utakmici 22. kola regionalne lige.

Zadrani su svjesni da moraju početi pobjeđivati, ako žele izbjeći posljednje mjesto na ljestvici…

Iznimno važna utakmica za nas, više nemamo prava na pogrešku. Idemo na pobjedu, u Baru smo ih pobijedili u utakmici s puno koševa, nadam se da ćemo i ovaj put biti uspješniji, kaže centar Zadra Kristijan Krajina.

U svlačionici smo svjesni da je pred nama utakmica u kojoj nemamo pravo na pogrešku. Mornar ima vrlo kvalitetne pojedince, ali vjerujem da ćemo biti pravi i uz pomoć navijača upisati važnu pobjedu, dodaje Ivan Marinković.

Trener Zadra Aramis Naglić nada se da će u ključnom dvoboju sezone njegova momčad biti na visokom nivou…

Čeka nas jako teška utakmica. Mornar iz Bara je iznimno neugodna momčad, s nepredvidivim Amerikancima za koje često obrana glasi ‘moli Boga da promaše’, jer uzimaju dosta šuteva bez rezona koje je teško braniti. Individualno su vrlo neugodni i trebat ćemo uložiti dosta truda za pobjedu. Ne smijemo se upuštati u trku s njima jer su atletski dosta snažni. Svlačionica je svjesna važnosti utakmice, nadam se da ćemo izbjeći nervozu u momčadi i da ćemo biti pravi.

Podrška navijača trebala bi biti dodatan vjetar u leđa košarkašima Zadra…

Pozivam naše navijače, naravno one koji to žele i koji su pozitivni, da nas podrže i dođu nam pomoći na pravi način da dobijemo ovu važnu utakmicu. Svi problemi koji postoje nek se rješavaju tamo gdje se trebaju rješavati. Ovo je zajednički apel stožera i svlačionice da pokažemo jedinstvo u ovako važnom trenutku, zaključio je Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...