Zadar prestigao Šibenik, Glina ‘nadglasala’ Pag; Vaši glasovi potrebni su za gradnju ‘aktivnih zona’ Coca-Cole!

Besplatna gradnja vježbališta na otvorenom u gradovima Zadarske županije bit će moguća jedino ako se prikupi dovoljno glasova naših ljudi na trenutno aktivnom natječaju Coca-Cole. On će biti aktivan do 15. travnja ove godine, ali iako se čini da vremena ima, konkurencija je uistinu žestoka.

Podsjećamo, ‘aktivne zone’ Coca-Cola će izgraditi u onim gradovima čiji građani budu za to najzainteresiraniji, što se demonstrira brojem glasova na službenoj stranici “Pokreta za radost”. Glasovati se može jednom dnevno i to ovdje, a stanje je za sada najbolje za Zadar koji je prestigao Šibenik i ušao u konkurenciju za gradnju aktivne zone u kategoriji ‘Gradovi s više od 35 000 stanovnika’.

Pag, koji je donedavno bio u konkurenciji za gradnju aktivne zone, sada je pao na 5. mjesto jer su ga nadglasali stanovnici Gline, Kutjeva, Vrlike i Supetra. Benkovac drži desetu poziciju u svojoj kategoriji, što mu ne garantira gradnju ‘aktivne zone’, a Biograd i Nin bez vaših glasova nemaju realne šanse za Coca-Colino sponzorstvo.

Zato glasujte svakodnevno i provjeravajte gdje se nalazimo na rang listi koju možete vidjeti ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...