Zadranin Pucar nije Marićev izbor za Podravku: “To su odiozne podvale!”

Nakon sjednice Vlade u Sisku novinarima se obratio i ministar državne imovine Goran Marić. Otklonio je insinuacije da na bilo koji način utječe na Nadzorni odbor Podravke koji bi trebao donijeti odluku o novom predsjedniku Uprave Podravke.

Upitan je li istina da je Marin Pucar već izabran za nasljednika Zvonimira Mršića, Marić je kazao kako on to ne može znati.

”Odakle bih ja to znao. Bio sam na sjednici Vlade…”, kazao je Marić koji je negirao da ga upravo on gura te da je zbog toga došlo i do sukoba u Vladi.

”Ja nikoga ne guram. Pucara nisam nikad ni upoznao. Nadzorni odbor je odgovoran da izabere Upravu i neka izabere. Ja idem na put, a s Nadzornim odborom nisam u konaktu. A ova izmišljotina da ja utječem na Upravu je obična, odiozna, podvala”, rekao je Marić.

Nije se složio s tvrdnjom da na neki način utječe na odluku NO-a s obzirom da je Vlada tamo postavila svoja tri predstavnika.

Treba poznavati razumijevanje funkcioniranja trgovačkog društva. Republika Hrvatska je predložila 3 člana NO-a. Oni predstavljaju Hrvatsku, a 9 ih je ukupno. Da sam ja predsjendik NO-a već bih davno donio odluku”, rekao je Marić, piše N1info.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...