Zadranin Tomislav Bojanić u utrci za najinovativniji dizajn električnog skutera

Tomislav Bojanić, grafički dizajner, Zadranin koji je poslom otišao u Irsku, ovim putem traži svoje sugrađane da jednim jednostavnim klikom na link glasuju za njegov inovativni dizajn električnog skutera!

Nagrada je veoma bitna, jer ako naš Tomislav pobijedi, prvi električni skuter nosio bi hrvatski dizajn! Malo više o samoj nagradi i o samom skuteru nam je rekao i Tomislav:

– Saznao sam o natječaju putem Facebooka i prijavio se iz čiste znatiželje o cijelom start up projektu nizozemske tvrtke Bolt Mobility. Natječaj je organiziran radi promocije start up projekta tvrtke i pobjednički dizajn će tvrtka koristiti kao jednu od inačica skutera. Bilo bi lijepo kad bi to bio baš moj.

– Inače sam auto moto fan i redovito pratim novosti iz auto/moto industrije, posebice o električnim i hybrid vozilima. Kad sam vidio da se radi o natječaju u kojem mogu osvojiti električni skuter, dao sam se u taj pothvat i zatražio pomoć prijatelja preko Facebooka i ostalih social media aplikacija, kaže nam.

Tomislav je izabrao jarku narančastu boju iz razloga što se skuter treba isticati u prometu radi učestalih nesreća koje se događaju. Od ostalih dodataka tu su frižider ispod sjedala, grijano sjedalo, grijane ručke, 6 baterija za domet do 400 km, vjetrobran… Možemo sa sigurnošću reći da se naš sugrađanin stvarno dao u cijeli ovaj projekt.
Zanimljiva je i činjenica da je Tomislav već jednom osvojio motor i to Harley Davidson kad je imao 18 godina:

– Jedna zanimljiva stvar je da sam već na jednom natjecanju osvojio motor Harley Davidson, ali to je bilo kad sam imao 18 godina, pa me moji prijatelji već zafrkavaju i govore «Što ti opet motor triba, nije jedan bija dovoljan? 

Nadamo se da će vas ovaj tekst potaknuti kako bismo svi zajedno pomogli Tomislavu, a i imenu Hrvatske i Zadra, da se još jednom istakne u svijetu i Europi sa svojim inovativnim idejama, a još inovativnijim pojedincima!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...