Zbog velikog interesa publike za mjuzikl Mamma Mia otvara se još jedno prodajno mjesto

Ovim putem vas obavještavamo da se zbog velikog interesa publike za mjuzikl Mamma Mia, koji će se održati 3. ožujka 2017. s početkom u 20:00 sati u dvorani Krešimira Ćosića, otvara još jedno prodajno mjesto, naime od danas se u TIC – u, Turističko informativnom centru na Narodnom trgu mogu kupiti karte za ovaj svjetski poznati mjuzikl koji u petak gostuje u Zadru.

Radno vrijeme centra je svaki dan od 10:00 do 18:00 sati.

Uz novootvoreno prodajno mjesto, ulaznice se kao i do sad mogu kupiti u sustavu www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, prodajna mjesta u Zadru su TISAKmedia Supernova i Caffe bar La Bodega (Kalelarga). Također, blagajna dvorane Krešimira Ćosića bit će otvorena na dan koncerta i ulaznice će se moći kupiti od 10:00 do 20:00 sati.

Ulaznice za ovaj hvaljeni mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta možete kupiti po sljedećim cijenama: parter 1 (numerirano) 150 kn, parter 2 (numerirano) 120 kn, teleskop desno i lijevo (slobodno sjedenje) 120 kn, teleskop sredina VIP (numerirano) 200 kn i tribine (slobodno sjedenje) 100 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...