Zidane ipak nije bio staložen nakon poraza od Valencije, grmio na momčad: “Nije me briga kako se tko zove, letite na klupu!”

Prema pisanju španjolskih medija, Realov trener Zinedine Zidane nije baš najbolje prihvatio poraz i slabu igru njegove momčadi u zaostaloj utakmici protiv Valencije u srijedu. Zizou je navodno toliko galamio u svlačionici da su hodnici Mestalle odzvanjali, a otvoreno je prozivao neke igrače.

“Nemam više namjeru tolerirati ovakvo ponašanje. Tko će ovako nonšalantno igrati ovako važne utakmice leti na klupu ili tribinu. Uopće me ne zanima kako se zove”, grmio je Zidane kojega je najviše zasmetao opušteni pristup nekih igrača, prenosi Index.

I dok je Marcelo novinarima potvrdio da je trener poludio nakon utakmice, Sergio Ramos je rekao da nije bilo nikakvih problema te da su, kao i uvijek, bili maksimalno ozbiljni, ali da je susret otišao u krivom smjeru.

Nakon poraza od Valencije, Real ima bod više i utakmicu manje od Barcelone koja sutra gostuje na Vicente Calderonu, a Madriđani igraju u gostima kod Villarreala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...