prijedloge možete dostaviti od 27. ožujka

Akcija PU zadarske s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća; Predložite policiji opasne lokacije

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Na području Policijske uprave zadarske, radi smanjenja broja prometnih nesreća, a pogotovo prometnih nesreća s poginulim osobama, provesti će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila.

Od 6 sati 19. travnja do 6 sati 20. travnja 2017. godine, policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivati sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozlijede. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje živote i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Pozivamo građane da predlože lokacije, na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 27. ožujka do 1. travnja 2017. godine na adresu elektroničke pošte: [email protected]

Nakon zaprimljenih prijedloga, analizirati će se dostavljeno, te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar