Antena Zadar vam pomaže da iznenadite vašu naj ženu s pregršt darova, kako do nagrada pročitajte u članku

Mjesec ljubavi je iza nas, a ako se tada niste iskazali i svojoj boljoj polovici dočarali koliko je posebna, nema veze jer sada možete imati “popravni”. Naime, bliži se Dan žena, dan koji mora sve žene podsjetiti da im njihova prava nisu poklonjena. Za darove će 8. ožujka biti zadužena Antena Zadar, a sve što trebate napraviti kako bi svojoj ženi, majci, sestri, kćerki ili prijateljici izmamili osmijeh na lice, je ispod članka koji upravo čitate, ostaviti komentar ili kratku priču o vama i njoj, te na našoj facebook stranici označiti istu. Uz oznaku navedite i kratko obrazloženje zašto bi baš ta žena trebala biti dobitnica niza nagrada koje smo za nju pripremili.

Čime ćete iznenaditi vašu najdražu ženu? Budući da ni jedna nikad ne može imati previše cipela, darujemo jedan poklon bon u vrijednosti od 200 kuna za trgovinu cipelama i torbicama Francesca, frizuru i trajni lak u salonu ljepote For You By:  Tea, te nešto bez čega ne može proći Dan žena – buket cvijeća iz cvjećarne Natali.

Iznenađenja tu ne prestaju. Antena Zadar će vam pomoći ovjekovječiti trenutak podjele nagrade, odnosno, zabilježit ćemo reakciju vaše naj žene (a pod time mislimo na video snimku) bilo da se ona nalazi na radnom mjestu, kuhinji, vrtu ili kavi s prijateljicama, zato prionite na posao i dajte mašti na volju jer će najoriginalniji komentar biti nagrađen.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...