Bašić: “Kapović prikazuje filmove o nepostojećim virskim ljepotama, a Kalmetu je nešto slično koštalo”

Josip Bašić, kandidat za načelnika Općine Vir, šalje nam priopćenje koje se ponovno veže uz turističku promociju Općine Vir po hrvatskim gradovima. Pročitajte više u nastavku.

Kapović se malo pogubio u retorici pa je priznao ono što tvrdim cijelo vrijeme, ove prezentacije Vira su njegova osobna politička predizborna promocija.
Kaže kako je prezentacija u Rijeci napravljena za sve Virane kojih ima u preko 400 obitelji. Dakle, ne radi se o nikakvoj turističkoj promociji nego o lobiranju među ljudima od kojih mnogi imaju pravo glasa na Viru.
Prikazao im je film o prirodnim ljepotama otoka jer drugo nista, nažalost , ni nemamo . Takvih filmova i 3D projekcija raznih projekata smo se mi već nagledali od kojih nikad nije bilo ništa. Možda ga je oko toga savjetovao Kalmeta koji je također volio snimati promotivne filmove što je rezultiralo optužnicom i koštalo ga političke karijere .
Još jednom ga pozivam, s obzirom da se radi o njegovoj osobnoj kampanji i potrošeni su ogromni novci, neka pokaže račune i objasni ih ili neka plati iz svog džepa. Iako, ni tad to nebi bili njegovi novci.

S poštovanjem

Josip Bašić
kandidat za načelnika Općine Vir

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...