Bikovi, Rakovi i uporni Lavovi najbolje zarađuju od znakova

Na Bikove se uvijek možete osloniti, iskreni su i praktični. Dobro im leži timski rad i strastveno pristupaju poslu u kojem trebaju surađivati s mnogo ljudi. Mogu se pronaći u financijama, uređenju interijera, medicinskim poslovima, inženjeringu, odvjetništu, marketingu ili PR-u.

Rakovi su nježni, maštoviti i zaštitnički nastrojeni. Vole štititi one do kojih im je najviše stalo. Vole održavati snažne odnose s ljudima, bilo profesionalno ili privatno. Jako su radišni, a dobro se snalaze u području zakona, psihologije, edukacije ili medicine.

Nitko nema potrebu za moći i titulom vođe kao Lavovi. Pouzdani su, optimistični, karizmatični i zabavni. Lako osvajaju šarmom – pripadnik ovoga znaka je Barack Obama koji je proglašen jednim od najboljih političkih performera. Politika, umjetnost, dizajn, arhitektura, zabava i obrazovanje im odlično leže.

Vage su kooperativne i uspješne u ostvarivanju kompromisa jer više od svega poštuju pravdu. Većina Vagi zato se pronašla u poslovima vezanim za politiku, socijalni rad ili provođenje zakona.

Jarci žive na Zemlji, doslovno i figurativno, pa nikad ne gube hladnu glavu. Ustrajni su i jako odgovorni. Podjednako su dobri šefovi i radnici. Najviše Jaraca radi u području umjetnosti, dizajna, arhitekture i pripremi hrane.

Vodenjaci su poznati kao nekonvencionalni ljudi ispred svojega vremena. Neovisni su, ali i duboko povezani s ljudima. Imaju prirodan dar za razumijevanje novih tehnologija. Njihovo područje je astronomija, fotografija i računalstvo. Vodenjaci pripadaju promjenjivim znakovima, pa često mijenjaju posao.

Ribe su naosjetljiviji znak zodijaka, pa se često vole predstavljati kao mučenici. Jako su empatični te često stavljaju tuđe potrebe ispred svojih. Zato im odgovaraju zanimanja iz područja zdravstva i socijalnog rada, pišu 24sata.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...