Bogat program zadarskog Kazališta lutaka povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade

Zadarsko Kazalište lutaka pripremilo je odličan program za sve posjetitelje 20. ožujka kada se obilježava Svjetski dan kazališta za djecu i mlade i Dan Lutkarstva.

Hrvatski centar Assitej, 20. ožujka obilježava Svjetski dan kazališta za djecu i mlade, pod sloganom „Povedite dijete u kazalište“.

Kazalište lutaka Zadar povodom Svjetskog dana kazališta 20. ožujka za sve svoje posjetitelje u 11 sati  pripremilo je predstavu  „Karlson s krova “.

Predstavi  prethodi čitanje tradicionalnih poruka  povodom  obilježavanja  Svjetskog dana kazališta.

Nakon predstave svi posjetitelji imati će priliku družiti se s glumcima i lutkama uz čitanje priče.

Taj dan KLZ  otvara svoja vrata  kako bi na trenutak približili  kazališnu umjetnost svim svojim  posjetiteljima. Biti će organiziran mini domjenak kako bi se svi lijepo zabavili.

Program se nastavlja u 18 h kada će  mali polaznici  dramsko lutkarske radionice Donatoline 1  pred svojom publikom  izvesti  predstavu „Panika u Mrazogradu“.

Pod vodstvom Davora Grzunov također se  pridružuju i najmlađi  polaznici dječjeg zbora „Tintilinić“, koji  će nam prije same predstave  otpjevati pjesme iz svog repertoara.

Želeći sretan Svjetski dan lutkarstva  u  Kazalištu  je organiziran dolazak vrtićkih skupina  na predstavu  „Karlson s krova“ u 9:30, a nakon predstave djeca i vrtićke grupe imati  će se  priliku podružiti s lutkama i glumcima uz slikanje i tortu.

I ove godine angažiran je profesionalni fotograf  koji će zabilježiti  zajedničke trenutke  i svaki vrtić će  dobiti po jedan CD sa zajedničkim fotografijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...