Bogat sportski program na Višnjiku; Košarka, odbojka i Otvoreno regionalno Prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom

Ovog će se vikenda na Višnjiku, uz košarku i odbojku, održati i Otvoreno regionalno Prvenstvo Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom, natjecanje je podijeljeno na dva dijela, jutarnji program počinje u subotu 18. ožujka u 11:00 sati, a drugi dio zakazan je za 17:00 sati, također u subotu. Prvenstvo se održava u organizaciji PK Zadar.

U subotu i nedjelju odigrava se i novo kolo županijske košarkaške lige za najmlađe kadete, a u subotu je na rasporedu jedan susret. U 09:00 sati sastaju se KK ABC i ŠK Zadar. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3.

Ostale utakmice na rasporedu su u nedjelju i to u sljedećim terminima: u pomoćnoj dvorani 3 sastaju se u 09:00 sati KK Voštarnica – ŠK Cure-Zadar, u 10:00 sati KK Sukošan – KK Tornado Zara i u 11:00 sati KK Sonik Puntamika – KK Zara, a u pomoćnoj dvorani 2 u 10:00 sati KK Škabrnja – KK Pakoštane i u 11:00 sati KK Biograd – KK Bibinje.

U subotu se odigrava i košarkaška utakmica Dalmatinske lige za kadetkinje u kojoj se susreću ŽKK Zadar i ŽKK Šibenik. Susret je na rasporedu u 12:30 u pomoćnoj dvorani broj 3. Također u subotu u 17:00 sati u 11. kolu 1. odbojkaške lige za seniorke OK Zadar ugostit će ŽOK Azena iz Velike Gorice. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 4.
U nedjelju su na rasporedu i dvije odbojkaške utakmice 1.B odbojkaške lige za seniorke, a riječ je o utakmicama 15. kola. U 12:00 sati sastaju se OK Donat i OK Brda II, a u 15:00 sati snage će odmjeriti OK Zadar II i ŽOK Šibenik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...